Friday, May 1, 2015

Majlis Aqiqah dan Berendoi Azzalea Qaizarra

 
Alhamdulillah... majlis cukur jambul, aqiqah dan berendoi selamat di adakan pada 17 Januari 2015 (Sabtu) di rumah atok Sahari dan Wan Ani di Bentong. Majlis kesyukuran ini diadakan serentak untuk dua orang cucu Atok dan Wan iaitu Azzalea Qaizarra bt Anuar dan Raeeda Dariya bt Shahnizal.
 

Semoga kedua-dua anak ini akan menjadi anak yang solehah dan mendatangkan kebahagiaan kepada keluarga.

 
Mak Ngah Ain, Pak Su Ijai, Mak Su Fazillah dan Pak De Hazali begitu sibuk menyiapkan "jajan's corner" untuk tetamu.


Guest Book untuk coretan dari tetamu ditempah khas dari ex student mama. Bagi yang berminat anda boleh lihat di sini. https://www.facebook.com/pages/Pinkheartcraft/154795321211812?fref=ts

Bagi yang berminat dengan buaian pula, mama tempah khas dari kawan mama yang satu sekolah rendah dahulu.. boleh lihat di sini : https://www.facebook.com/pages/Buaian-Berendoi-Mysara-Inspiration/157021251169829?fref=ts

Fotografi pula oleh https://www.facebook.com/ahmad.s.zainudin?fref=ts

Harga memang amat berpatutan .. yang penting hasil kerjanya yang kreatif dan berkualiti serta menepati kemahuan pengguna.

Buah tangan kuih karas sarang burung ditempah dari Muar... juga melalui kenalan di facebook..

Kumpulan Marhaban adalah dari Kg Baru Bentong...
 
Terima kasih yang tak terhingga kepada ahli keluarga, saudara mara, jiran tetangga serta rakan taulan yang datang dari jauh dan dekat yang telah banyak membantu dan memeriahkan majlis ini. Semoga Alah membalas jasa baik kalian semua.Keesokan hari nya, tiba la waktu untuk mencucur semua rambut Zarra.. taaa daa.... dah botak dah dia.. comey tak?

No comments:

Post a Comment